Kristine Mose

Min indgang til Body SDS er, at jeg selv, efter et liv som eliteidrætsudøver, blev syg af leddegigt. Fra den ene dag til den anden, ændrede min krop sig fra at være stærk, til dagligt at give mig smerter og begrænse mig i alt det, jeg elskede.

Da jeg efter fem år med leddegigt igen havde det godt, og var færdig med min barsel med min yngste datter, tog jeg en beslutning. Jeg ville bruge mine erfaringer med kost, psyke og fysik fra min sygdom, mine mange år som håndboldspiller på højt plan og mine studier i ergoterapi, til at hjælpe andre til at leve deres bedste liv.

Derfor begyndte jeg i 2018 på Body SDS-uddannelsen. Her blev jeg straks bekræftet i, hvor fantastisk vi mennesker er indrettet, og hvor spændende og givende det er, at arbejde med krop og sind på samme tid.

I dag er jeg dagligt taknemmelig for, at jeg dengang besluttede mig for at forfølge min drøm. Ingen krop og intet sind er ens, men i arbejdet med mine klienter, oplever jeg, at ønsket med behandlingen i bund og grund er den samme. En krop, der fungerer så optimalt som muligt, og et sind, der giver mulighed for at leve det liv, man ønsker.

Værdier

Ikonet er sammensat af de vigtigste værdier som maerk repræsenterer:

Mærke efter (en hånd) – Forløsning (en fugl) – Omsorg (et hjerte)

Ikonet balancerer på et enkelt punkt, hvilket skal symbolisere kroppens og sindets kamp med hinanden. Ikonet afspejler at der med behandlinger hos maerk kan opstå helhed, velvære og balance mellem de to.

Berøring
Mærke efter
Sanse

Frihed
Forløsning
Fred

Omsorg
Glæde
Nærvær

Helhed
Velvære
Balance